Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ALUMÍNIUM ÉS PARABÉN MENTES DEZODOROK

ALUMÍNIUM ÉS PARABÉN MENTES DEZODOROK

MIBEN KÜLÖNBÖZIK EGY ALUMÍNIUM MENTES DEZODOR A TÖBBITŐL?

Ha először használod, akkor gratulálunk, megszabadultál rengeteg mesterséges, mérgező anyagtól, ami izzadásgátló címszó alatt a bőrödre kerülhetett.

A blogban szereplő dezodorok biztosan nem tartalmaznak alumíniumot, valamint parabént, ezért ezek biztosan nem fogják eltömíteni a pórusaidat.

Ha most térsz át rájuk, ne csodálkozz, ha tapasztalsz néhány mellékhatást. Mivel a szintetikus anyagokhoz szokott bőrödnek, mirigyeidnek újra meg kell kezdenie a helyes működést, ezért nem csoda, ha viszketést, bőrirritációt tapasztalsz. Ne hagyd abba, hamar elmúlik, mivel a tested épp megtisztítja magát a szintetikus anyagoktól.

WISE TREE NATURALS

Ezen ijesztő adatok után, lássuk miben mások a Wise Tree Naturals (WTN) dezodorai, amit férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlunk, ha szeretik a természetes és legfőképp, egészséges megoldásokat. A WTN dezodorok alumínimum származék helyett szódabikarbónát, gyógynövény-, illetve illóolajat tartalmaznak, melyek nem tömítik el a pórusokat, így engedik szabadon dolgozni azokat, de a kellemetlen szagokat semlegesítik. Mindezek mellet fertőtlenítő, illetve bőr regeneráló hatással is bír, kifejezetten hatékony még az igénybe vett és megizzadt lábra is. Szagsemlegesítő hatásának hála kitűnően használható dohányfüst, vagy ételszagú ruhákon is, szagsemlegesítésre, valamint ez a hatása akkor is hasznos, ha már megizzadtál, elég, ha újra használod és közömbösíti a kellemetlen szagokat. Fertőtlenítő hatásának hála tökéletesen alkalmazható pattanásos, irritált bőrön is, hamar regenerálja azt.

Mindezektől függetlenül szót kell ejtenünk arról, hogy ha kóros izzadást tapasztalsz – ide tartozik, hogy hűvös időben, vagy fizikai aktivitás nélkül is intenzíven izzadsz-, akkor mindenképp érdemes szakorvost felkeresni, mert minden valószínűség szerint hormonális betegség áll a dolgok hátterében.

Végül, de nem utolsó sorban, nagyon fontos szem előtt tartanunk, hogy semmilyen dezodor -legyen az alumínium és parabénmentes, vagy sem- nem helyettesíti a megfelelő mindennapi higiéniát, csak azokkal együtt fejtik ki az igazi hatásukat.

Ha bármilyen kérdésed van a termékekkel kapcsolatban, keress minket bátran elérhetőségeink bármelyikén.

Keresés