Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Hírek

2013. 12. 08. 18:19:56
HIDRATÁLÓ TESTÁPOLÓ EXTRA SZÁRAZ BŐRRE

Manapság a száraz bőr egy egyre gyakoribb probléma, ami előfordul a gyermekektől kezdve a felnőtteken át az idős korúakig. Testünknek a külső és legfontosabb védelmi rétege a bőrünk, ami megvéd minket a külső hatásokkal szemben, mindenféle baktériumok ellen. Éppen ezért nagyon fontos ennek megóvása, mert, ha kiszárad, kellemetlenül húzódik, akkor viszket, berepedezik, ami már egy bizonyos táptalaj a káros baktériumoknak. Ezen felül persze csúnya és esztétikátlan is.  Ez általában a nem megfelelő folyadékfogyasztás miatt, esetleg környezeti hatások eredményeként- ide tartozik a kemény víz, szeles, hideg időjárás, fűtési szezon- alakul ki. Jó hír ellenben, hogy ezek nagyon könnyen, egy kicsi odafigyeléssel orvosolhatóak.

 
2013. 11. 19. 16:17:32
ALUMÍNIUM ÉS PARABÉN MENTES DEZODOROK

MIBEN KÜLÖNBÖZIK EGY ALUMÍNIUM MENTES DEZODOR A TÖBBITŐL?

Ha először használod, akkor gratulálunk, megszabadultál rengeteg mesterséges, mérgező anyagtól, ami izzadásgátló címszó alatt a bőrödre kerülhetett.

A blogban szereplő dezodorok biztosan nem tartalmaznak alumíniumot, valamint parabént, ezért ezek biztosan nem fogják eltömíteni a pórusaidat.

Ha most térsz át rájuk, ne csodálkozz, ha tapasztalsz néhány mellékhatást. Mivel a szintetikus anyagokhoz szokott bőrödnek, mirigyeidnek újra meg kell kezdenie a helyes működést, ezért nem csoda, ha viszketést, bőrirritációt tapasztalsz. Ne hagyd abba, hamar elmúlik, mivel a tested épp megtisztítja magát a szintetikus anyagoktól.

2013. 11. 03. 13:01:53
ARCPAKOLÁS HÁZILAG MITESSZERES BŐRRE

A mitesszer, pattanás szavakat hallva, legtöbbünknek a pubertás kor, és az életünket megkeserítő, apró fekete, vagy éppen fehér, apró kis dudorok jutnak eszünkbe. Hiszen ki ne emlékezne arra a mindent elrontó kis pöttyre, ami egy fontos randi, fényképezés, esetleg szalagavató előtt jelent meg az arcunkon? Van, aki csak ebben a korszakban találkozik vele, de van, akinek az egész életét végig kísérik ezek az apró szépséghibák.

 

Nekik próbálunk segíteni az alábbi cikkünkkel, melyben néhányházi praktikát mutatunk be a hatékony mitesszer eltávolítás jegyében

Természetesen nem tilos kipróbálni annak sem, aki csak egy kis felfrissülésre vágyik a rohanó hétköznapokban.

Keresés