Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kiemelt tulajdonságok

2019. 02. 22. 17:37:55
HIPOALLERGÉN

Kevesen gondolunk bele, hogy kozmetikumaink nem csupán bőrünk felszínén fejtik ki hatásukat, hanem onnan felszívódva szervezetünkbe is bejutnak. Érdemes a csinos csomagolás „mögé” is tekinteni, mert egy ártalmas összetevőktől hemzsegő készítmény nemcsak bőrünkön, hanem hosszútávon akár az egész szervezetünkben is károkat okozhat. Ezért egyáltalán nem közömbös, hogy milyen termékeket használunk a mindennapi test- és szépségápolásunk során!

Te is fokozottan ügyelsz arra, hogy milyen kozmetikumokkal kényezteted bőröd? Rendkívül fontos  odafigyelned arra, hogy mit tartalmaz az adott termék, melyet testedre, esetleg arcodra használsz. Ez pedig kifejezetten fontos, ha érzékeny bőrrel rendelkezel, mely minden apró külső hatástól kipirosodik, begyullad, vagy allergiás reakciókra hajlamos, akkor érdemes olyan kozmetikumokat kipróbálnod, melyek hipoallergén logóval vannak ellátva. Ezek a termékek úgy lettek kifejlesztve, hogy használatukkor lecsökkentsék az esélyét annak, hogy allergiás reakciót váltsanak ki. Próbáld ki te is hipoallergén kozmetikumainkat, és bőröd hálás lesz érte.

2019. 02. 22. 17:25:24
ÁLLATKÍSÉRLET MENTES

Ha elhatároztad, hogy nem járulsz hozzá a kozmetika cégek gyakran kegyetlen kizsigereléséhez az állatok irányába, akkor először is szeretnénk gratulálni Neked, hiszen jó és becsülendő választást hoztál! Másrészt ez egy óriási döntés, amely során egyelőre sajnos sok lemondással kell szembenézned, de mi azon vagyunk, hogy száz százalékosan támogassunk Téged ebben! Ezért nap, mint nap dolgozunk azon, hogy minél több, akár hazánkban még nem ismert márkával ismertessünk meg, amelyek teljes mértékben ellenzik az állatokon való tesztelést! 

Hogyha még csak most ismerkedsz ezzel az életformával, akkor mindenképpen ösztönzünk arra, hogy próbáld ki „crueltyfree” termékeinket is! Ezáltal személyesen is megbizonyosodhatsz arról, hogy ezek a kozmetikumok ugyanolyan jók vagy még jobbak, mint a többségben lévő állatokon tesztelt termékek. 

Keresés