Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: >

Rólunk

Vásáron a bőrünk!
Kevesen gondolunk bele, hogy kozmetikumaink nem csupán bőrünk felszínén fejtik ki hatásukat, hanem onnan felszívódva szervezetünkbe is bejutnak. Érdemes a csinos csomagolás „mögé” is tekinteni, mert egy ártalmas összetevőktől hemzsegő készítmény nemcsak bőrünkön, hanem hosszútávon akár az egész szervezetünkben is károkat okozhat. Ebből adódóan egyáltalán nem közömbös, hogy milyen termékeket pakolunk piperepolcainkra, majd pedig használjuk a mindennapi test- és szépségápolás során!
Éppen ezért személyes küldetésünkként tekintünk arra, hogy megtaláljuk azokat a márkákat és termékeket, amelyek valóban testünk egészségét szolgálják kivül-belül! Ezért nap mint nap azon fáradozunk, hogy olyan kozmetikumokat is megismertethessünk Veled, amelyek eddig hazánkban nem voltak elérhetőek. Márkáinkban szívből hiszünk, és mi is mindennapos használói vagyunk!
A cégről röviden  
Azért hoztuk létre weboldalunkat, hogy vásárlóink igényeit maximálisan kiszolgálhassuk! Oldalunkon nem csak a termékeket találhatod meg, hanem azok pontos leírását, illetve javaslatokat a felhasználásukkal kapcsolatban. Ajánljuk tekintsd meg blogunkat is, mivel olyan hasznos cikkekre lelhetsz bennük, amelyek a test- és szépségápolással kapcsolatos kérdésket A-tól Z-ig megválaszolják, ezáltal pedig önmagad elsőszámú kozmetikaiszakértőjévé válhatsz!

 

Termékeink magas százalékban rendelkeznek a következő tulajdonsággal: 
  • antibakteriális
  • állatokon nem tesztelt
  • hipoallergén
  • SLES mentes
  • parabénmentes
  • vegán

 

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Keresés